Even voorstellen


Mijn naam is Els Sprenkeling en ik ben styliste en grafisch ontwerpster. Met een maat meer. Al heel lang liep ik rond met het idee een blog te beginnen over mode en stijl voor een volle maat. Er zijn er wel, maar naar mijn mening veel te weinig. Hoewel het steeds makkelijker wordt leuke mode te vinden in een maat meer is het vaak toch echt nog een zoektocht. Wat ik er in ieder geval van geleerd heb is dat je creatief moet zijn.

Mijn inspiratie haal ik uit foto’s die ik op internet vind, maar ook straatmode, boeken, tijdschriften etc. Wat mij nu erg inspireert is de panterprint. Gezien bij de show van Dolce en Gabbana, zo mooi! Maar hoe draag je dat zonder dat het ordinair wordt? Als je het bij accessoires houdt kan het niet verkeerd gaan.

6 Comments

 1. LieveMiekjuh

  Hoi Els,

  Ik heb net ook al eventjes getwitterd naar je, maar ik moet toch ook eventjes een berichtje achterlaten….
  Wat ontzettend leuk dat je begonnen bent met deze blog. Ik weet zeker dat het weer heel anders is als die van mij en dat we samen met een aantal anderen heel veel leuke Plus Size Ladies heel gelukkig maken….

  Heel veel plezier!
  En wie kunnen we samen nog eens iets organiseren.

  X LieveMiekjuh

  http://LieveMiekjuh.tumblr.com
  lievemiekjus@yahoo.com

  Like

 2. Anonymous

  Super!! Els en toi toi toi.
  Een hele leuke site en je brengt de rubens vrouwen zeker op iedeeen. ga zo door. Wij hebben trouwens mooie dusters van blauwe tijger print en leuke sloffen met blauwe tijger prints leuk joh. In de Winkel bij LinCHerie Oisterwijk. En Bh maat gaat bij ons van A/I duskom maar langs ladies. Succes Els. . . . Groetjes Marita x

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s