Breien is hot

Het fijne aan de herfst is dat je weer gebreid spul aankan. Nog net warm genoeg voor buiten en later in de winter ook heerlijk voor binnen. Ik ben er dol op en vooral op sjaals. Vorige week heb ik samen met mijn dochter een grijs gebreide sjaal gekocht. Ik heb hem nog niet aangehad want ze gaat er steeds mee vandoor. Nu heb ik het plan opgepikt er zelf een te breien. Gewoon alles rechts, want hoe leuk ik het ook vind om te freubelen, geduld heb ik niet!
Zelfs Zeeman doet mee aan de trend. Op zondag 24 oktober wordt er in Vredenburg in Utrecht het wereldrecord breien gehouden waarvoor je je gratis kunt inschrijven. De boel wordt aan elkaar gepraat door Nikkie Plessen en X Factor Jaap komt zingen. Kijk voor meer informatie hier, ook voor breitips en video-instructies.

Ik zet een pot thee en ik brei nog even een stukje. Fijn weekend allemaal!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s