Mat Fashion

Een tijdje geleden zag ik tijdens een uitzending van Koffietijd een item over grote matenmode. Daar kwam een ontzettend leuke jumpsuit voorbij dus ik meteen even googelen. Het bleek het griekse merk Mat te zijn. Ik was meteen enthousiast maar het enige verkooppunt wat ik in Nederland kon vinden is Mateloos in Amsterdam. Voor mij helaas niet direct in de buurt. Maar tot mijn verrassing verkopen ze het ook bij Naron in Breda.
Mat gaat tot en met maat 52 en heeft in verschillende stijlen trendy kleding maar ook basics. Echt een aanwinst op grote maten gebied! Kijk voor het lookbook op de site van Mat.

6 Comments

  1. Anonymous

    Ik kom al jaren bij nNaron en die heeft een hele grote collectie van Mat, koop dit merk ook al geruime tijd omdat het zo lekker vlot is en makkelijk draagbaar. Naron heeft ook een website alleen daar staat niet alles op mijn tip ga er een keer kijken.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s