Karma of Charme

Van de week liep ik tegen deze beauties aan van Karma of Charme. Zij inspireerden hun eerste laars, ook bekend als de Ibiza laars, op de eeuwenoude traditie van moccasin gemaakte laarzen uit de Amerikaanse Indianen cultuur. In de jaren ’60 en ’70 groeide Ibiza uit tot een hippie eiland waar jongeren elkaar ontmoeten en over de hele wereld hadden gereisd en de mooie handgemaakte Indianenlaarzen aan Europa introduceerden. De laarzen hebben allemaal een hak van 3 à 4 cm, die zit in de laars en is niet zichtbaar aan de buitenkant terwijl het je benen wel een ‘boost’ geeft. Het bont van bovenstaande laars is afkomstig van konijnen die in Italië voor consumptie worden gebruikt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s