Smokey Eyes


Ik ben niet zo’n held op make-up gebied. Bronzer en mascara en dan houdt het als snel op bij mij. Maar smokey eyes vind ik zo prachtig! Hoog tijd dus om het zelf eens te leren en uit te proberen. Op Youtube vond ik een tutorial waar het wel mee moest lukken. Eigenlijk blijkt het heel simpel te zijn. Gewoon een flinke zwarte lijn trekken langs je ooglid met een kohlpotlood en dan maar vervagen, met een kwastje of een wattip. Daarna zwarte oogschaduw, ook vervagen en flink mascara aanbrengen. Ik ga het binnenkort eens uitproberen op een feestje. Wat vinden jullie van het resultaat?

Oh, en mocht je het zelf willen proberen klik dan hier.

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s