Beth is Back!

Ongetwijfeld heb je wel eens van haar gehoord of anders gezien want een kleurrijk persoontje is het in ieder geval. De Amerikaanse Beth Ditto (29) is zangeres van de punkband Gossip. Wat ik zo leuk aan haar vind is dat ze zichzelf compleet geaccepteerd heeft zoals ze is, getuige haar naaktfoto op de cover van Love. Tijdens Fashion Week in Parijs opende ze zelfs de show van Jean Paul Gaultier.
Nu heeft ze samen met het Engelse Evans een kledinglijn ontworpen en ik moet zeggen dat het er fantastisch uitziet. De groene jurk vind ik geweldig en de bloemenjurk zou ik zo willen hebben. Ze staan nu al boven aan mijn verlanglijstje voor Sinterklaas.
Op de cover van Love
Tijdens de show van Jean Paul Gaultier
Hebben!!!
Beth over haar kledinglijn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s