Anna Scholz Black Label

Ik hou van Anna Scholz. Zij maakt zulke prachtige kleding, wauw! Ik zou willen dat ik een oude sok ergens had liggen met geld want goedkoop is het niet. Sinds een tijdje heeft ze haar kledinglijn opgesplitst in een White Label en een Black Label. Dit laatste is een wat meer trendy lijn en ook wat budgetvriendelijker.
Anna Scholz over wat haar inspireert: ‘Inspiratie is overal, daarom heb ik altijd mijn schetsboek en digitale camera bij me. Ik vind het geweldig om vintage markten af te struinen, mijn favorieten zijn Portobello Road en Brick Lane in Londen. Dat is zo’n geweldige en diverse stad, ik hou van die multi-culturele samenleving. Het is onmogelijk om Londen saai te vinden!’
Ik vind de maxidress echt supergeweldig en zie mezelf al helemaal gaan gecombineerd met een leren jack en een paar killer heels.
Wat is jullie favoriet?
Foto’s by Anna Scholz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s