Plus Size model Crystal Renn

Deze maand in Avant Garde een interview en fotoreportage met Crystal Renn, het beroemdste Plus Size model ter wereld. Crystal heeft al heel wat commentaar te verduren gehad over haar afwisselend volle en dan weer dunnere figuur. Ze heeft pas een boek geschreven, ‘Honger’, over haar ervaringen in de wrede fashion wereld. Crystal: ‘Vrouwen mogen hun leven niet laten beïnvloeden door gewicht. Elke vrouw is mooi op haar eigen manier en ik heb mezelf beloofd dat ik mijn mond niet houd, totdat iedereen zich daar van bewust is.’
De foto’s, geschoten door Philip Riches, vind ik in ieder geval prachtig. Al moet ik wel zeggen dat ze op het moment niet erg plus size meer is maar gewoon een gezond en geweldig lichaam heeft.
Verder zegt Crystal nog: ‘Ik wil heel graag een kledinglijn ontwerpen voor curvy vrouwen.’ Ik ben benieuwd, kan niet wachten!

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s