Lanvin for H&M

Op 23 november is het zover. Dan ligt de Lanvin collectie voor H&M in de winkels. Ik hoopte al dat er ook flink wat accessoires bij zouden zitten want curvy als ik ben, ik kan het natuurlijk vergeten om me in een jurkje te persen. Gelukkig zit er heel wat bij, lekker romantisch met strikjes, helemaal Lanvin.
De prijzen? Schoenen zijn € 99,-, tasjes € 29,95 tot € 39,95 en handschoenen € 39,95. Op 4 november is de hele collectie te zien op de website van H&M.
Maar wat schetste mijn verbazing? In het filmpje (overigens geweldig gemaakt) zag ik echt een plus size model voorbij komen. Maar ja, waarschijnlijk is dit model 1 meter 90 en heeft maat 42. Maar toch, wie weet…

One Comment

  1. Anonymous

    haha k heb ook m'n hoop op deze jurk gevestigd; fingers crossed for us big girls.. maar eigenlijk denk ik dat ze net zo'n truuk hebben uitgehaald als in jouw covershoot, gewoon openknippen die hap en een beetje opleuken haha naja we zien t wel!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s