Wat ik vandaag in mijn brievenbus vond…

Vandaag kwam de wikkelriem van Carmakoma binnen. Lieve Miekjuh had namelijk een winactie in haar blog en afgelopen maandag was daarvan de uitslag. Helaas heb ik niet gewonnen maar heb hem wel meteen besteld. Volgens mij is hij super multi-functioneel. Hier een snelle foto. Hoop in de toekomst fatsoenlijke outfit posts te maken, helaas heb ik nog geen fotograaf gevonden đŸ˜‰

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s