Ik als covergirl van Big is Beautiful

Misschien hadden jullie ze al opgemerkt, de fotootjes rechts in de zijkant. 
Dat ben ik dus, op de cover van Big is Beautiful. Het is al weer even geleden maar aangezien ik mijn blog pas net ben begonnen wilde ik dit toch even met jullie delen.
In 2008 werd er een oproep gedaan aan lezeressen van de Big is Beautiful voor een covermodellenwedstrijd is samenwerking met PAS. Een vriendin maakte me erop attent want ze vond het echt iets voor mij. In een gekke bui heb ik een fotootje ingestuurd. Tot ik op een dag gebeld werd dat ik was uitgekozen bij de laatste vijf! Wat een grap, ik was het allang weer vergeten.
Ik mocht een fotoshoot doen met de andere kandidaten en dan kon er gestemd worden door de lezeressen. Tja, en dat heb ik dus gewonnen. Ik was flabbergasted maar tegelijkertijd ook door het dolle heen. Wat ik gewonnen had was namelijk niet mis: de coverfoto, een complete fashionshoot met PAS kleding, alle kleding uit de shoot en als klap op de vuurpijl mocht ik met mijn vriend een weekend naar Londen.
Wel vreemd hoor om jezelf op een cover te zien! Ik vond het in ieder geval een fantastische ervaring. 
En zo weten jullie ook weer waar die mooie foto’s vandaag komen 😉

Dit waren de eerste foto’s in de BB waarop gestemd kon worden. 
Eefje (helemaal rechts) is uiteindelijk echt als model aan de slag gegaan, super leuke meid!

Alle kleding tijdens de shoot was te klein, het waren nl. samples in maat 44. Deze jurk hebben ze aan de achterkant tot aan mijn middel opengeknipt. Zou je niet zeggen hè?

Dit is mijn favoriete foto.

5 Comments

 1. Annemieke

  Hoi Els,

  WOW, WOW, WOW!
  Ik had pas geleden al eventjes een berichtje achtergelaten dat ik je zo mooi vond op die foto's en dan nu echt in het groot….supergaaf!

  En je zou zeker niet zeggen dat de kleren je te klein waren. Al hoor je dat wel vaker van Plus Size modellen. Want ook weer niet ieder plus size model heeft natuurlijk maat 44 (vind ik nog betrekkelijk klein voor plus size namelijk)….

  Maar goed, je ziet er gewoon fantastisch uit! Het is maar goed dat je aan die contest hebt meegedaan, haha…Ennuh, Londen was vast ook geweldig?!

  Like

 2. Ilja

  Hooooooi Els,

  Wat leuk dat je je blog op mijn beautyblog hebt gedropt 😉 En nog leuker vind ik dat ik je thuis heb liggen! hihi! Ik ben lid van BB en heb deze fotoreportage uitgebreid bekeken! Je staat er prachtig op…

  Ik kom zeker vaker kijken op je blog! Ik vroeg me af of je mijn blog al kende of hier per ongeluk op terecht bent gekomen?

  Liefs Ilja

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s