Sieradenlabel By 1 Oak

By 1 Oak is een label met fantastische sieraden, gemaakt door Rachelle Bleeker en Chrissie Vreeker. 1oak is de afkorting voor one of a kind, wat slaat op alle handgemaakte sieraden uit de collectie en is tevens de naam van de hotspot in New York die dient als inspiratiebron. Tijdens een reis naar ‘the city that never sleeps’ ontstond het idee om al hun creativiteit en enthousiasme samen te laten komen in een sieradenlijn. Voor de collectie is er veel gebruik gemaakt van halfedelstenen als; turquoise, lapis, bamboe koraal, amethist, tijgeroog en zoetwater parels. De collectie is zeer betaalbaar en de sieraden hebben stuk voor stuk geweldige namen als ‘Little Italy in Peace’, ‘Home of the hiphop’ en ‘Times Square Love Affair’.

Hier is mijn ring: Soho Fairytale in turqoise/goud. Deze foto is van de zomer gemaakt. Op de achtergrond zie je nog net mijn zwart/wit gestreepte maxi-jurk van H&M.

Nu ga ik heerlijk genieten van een zondagochtendontbijtje met verse croissants, een gekookt eitje en een heerlijk bakje koffie. Fijne zondag allemaal!

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s