King Size Babes by Mateloos

Mateloos is denk ik de bekendste plus size winkel in Nederland (Amsterdam) èn de hipste! Met merken als Yoek, Rimini, Samoon, Pas, Veto, Samm, Mat, Gets en Anna Scholz hebben ze telkens geweldige collecties in de winkel hangen. En als je er geweest bent dan weet je dat de winkel groot is.


King Size Babes is het eigen label van Mateloos met modieuze, sexy en eigenwijze ontwerpen. Sinds ongeveer 2 jaar verkopen ze dit ook via hun webshop. Kijk regelmatig even op de site want er is steeds weer wat leuks. Ook de basics en de bekende meryl stukken zijn heerlijk om te dragen.


Mijn persoonlijke King Size Babes toppers zijn is de zwarte petticoat, ideaal om onder een te kort jurkje te dragen of om een saaie outfit wat up te spicen en de zwarte gilet. Deze heeft een subtiel kantrandje langs de halslijn en is perfect op je lichaam gesneden en geeft je een mooi zandloperfiguur!

Alle foto’s van Mateloos

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s