Eat, Pray, Love and Big Girl Pants

Vorige week (ja vorige week pas!) ben ik naar Eat, Pray, Love geweest. Mooie film, misschien wel mooier dan het boek, dat heb ik toch niet zo snel.De film is gebaseerd op de autobiografie van Elizabeth Gilbert en vertelt over haar scheiding en hoe ze daarna haar leven weer oppakt. Eerst gaat ze vier maanden naar Italië om te eten, dan vier maanden naar India om te bidden en vervolgens vier maanden naar Bali om lief te hebben.

Het leukste stuk uit de film was toen ze in Rome was en zich daar vervolgens compleet overgaf aan het heerlijke italiaanse voedsel, pizza, gelati en vooral: pasta! Ik kreeg er ter plekke trek van, daar in de bioscoop toen ik al dat heerlijks op het grote doek zag! Onnodig te zeggen dat Julia zowel in de film als in het echt aankwam (naar zeggen 12 kilo). Leuke quote uit de film: 
I have a relationship with my pizza.’
En dan de scene dat ze samen met een vriendin een nieuwe grotere spijkerbroek gaat kopen. Wat nou afvallen? En dan dat goddelijke eten laten staan? Nee, we kopen gewoon een grotere spijkerbroek. Oftwel: Big girl pants. 
Last week (yes, only last week!) I went to Eat, Pray, Love. Nice movie, perhaps even better than the book. The film is based on the autobiography of Elizabeth Gilbert and she describes her divorce and how she then picks up her life. The first four months she goes to Italy to eat, then four months to India to pray and then four months to Bali to love.The best piece in the movie when she was in Rome and she completely surrenders to the delicious Italian food, pizza, gelati and above all pasta! I got really hungry there and then when I saw all that delicious food! Needless to say, both Julia in the movie as in real life put on a few pounds (12 they say). Cool quote from the movie:
‘I have a relationship with my pizza.’

And the scene that she and her girlfriend are going to buy a new larger pair of jeans. So what we put on a few pounds? And not enjoy all that delicious food? No, we just buy a bigger pair of jeans: Big girl pants.En om in dat thema te blijven, hier wat inspiratie voor big girl pants!


Here is some inspiration for Big Girl Pants!Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s