Wat ik in mijn brievenbus vond…

Vorige week lag er een heerlijk pakket van Biodermail in de brievenbus, gewonnen via een Twitter-actie. Leuk toch? Ik ben een echte Vichy-junk maar ik ben dit nu lekker aan het uitproberen en ik moet zeggen dat de eye make-up remover erg fijn is en de p-cl-e creme ideaal voor vervelende plekjes. Zo reageert mijn huid erg op weersveranderingen en centrale verwarming, ik krijg diverse rode jeukende plekjes in mijn gezicht en deze creme helpt daar goed tegen. Wat zal ik weer stralen!

Last week I received a package from Biodermal that I won by Twitter. Nice, isn’t it? I’m a real Vichy-junkie but now I’m testing all of this products and I must say that the eye make-up remover is very good and also the p-cl-e creme, which is ideal for difficult spots on your skin. My skin reacts on this cold wheater and the heating inside, I get red and itchy spots on my face and this creme helps. My skin will look fantastic!

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s