Marlies Dekkers webshop

Kerst wordt extra leuk dit jaar want Marlies Dekkers heeft vanaf vandaag haar webshop geopend. Lekker thuis het allermooiste uit de collectie bekijken en kopen. Marlies gaat tot 90e voor de bh’s en xxl voor broekjes ed. Als je nu bestelt maak je ook nog kans op een trip naar Parijs voor 2 personen!

Christmas is extra special this year because Marlies Dekkers has opened its online shop today. View and buy the best part of the collection from your home. Marlies goes to 90th on bras and bottoms xxl. If you order now you’ll also have a chance at a trip to Paris for two! 
Foto’s Marlies Dekkers

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s