Open End

Ik ben dol op het merk Open End (t/m mt 52. Kleurrijke mode in boho-stijl. Zijde, kraaltjes, pailleten en nu voor de winter ook gebreide stukken, wat weer geweldig te combineren is met zijde. Mijn favoriet is de tuniek hierboven. Ik heb hem in mijn handen gehad en ik moet zeggen: hij is prachtig! Hele mooie dunne zijde die bijna handgeschilderd lijkt. Aan de hals zit een gebreide col en de mouwen hebben dezelfde gebreide manchetten. Prachtig en zeker iets voor op mijn verlanglijstje.

I love the brand Open End (up to size 52). Boho style in colorful fashion. Silk, beads, sequins and now for the winter knitwear, which is great to combine with silk. My favorite is the tunic above. I saw it in real life and I must say it is wonderful! Beautiful thin silk that flows and almost seems to be handpainted. The neckline has a knitted col and the cuffs are also knitted. Beautiful and definitely something to put on my wish list.

All pictures by Open End

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s