Moodboards

Ieder nieuw seizoen, als de glossy’s vol staan met de nieuwe trends, maak ik moodboards. Ik probeer zo de overload aan informatie voor mezelf op een rijtje te zetten. Het is een goede manier om voor jezelf duidelijk te krijgen in welke mood je je bevindt op dat moment en welke stijl je mooi vindt en wilt uitstralen. En om te voorkomen dat je straks een geweldige top hebt gekocht die werkelijk nergens mee te combineren valt. Ik adviseer dit ook vaak aan mijn klanten, het is een goede manier om alles op een rijtje te krijgen.
Dus ga ik aan het scheuren en plakken. De bovenste 2 heb ik van de zomer al gemaakt, geïnspireerd door een mooie fotoreportage van Daphne in de Linda Mode. Ondertussen heb ik al aardig wat van dit moodboard bij elkaar geshopt.
De moodboards hieronder zijn van begin dit jaar en heb ik in diverse kleurstijlen gemaakt. 
Ik maak altijd foto’s van ze op mijn mobiel, zo heb ik ze altijd bij de hand als ik ga shoppen en laat ik me niet tot impulsaankopen verleiden. Het werkt geweldig!Every new season, as the glossy magazines are filled with new trends, I make moodboards. I try to make an outline for myself with the overload of information. It’s a good way for you to get clear in what mood you’re in at that moment and what style you like and want to project. And to ensure that you will not buy that top that you can’t combine with nothing in your closet. I recommend it to my clients as well, it’s a good way to get it all together.
So I start tearing and pasting. The moodboards above I made this the summer, inspired by a great photo shoot with Daphne in Linda Mode. Meanwhile I already collected a lot of stuff from these moodboards.
The moodboards below are from earlier this year and I have made in various color styles.I always take pictures of them on my cellphone, so I have them always at hand when I go shopping and will not be tempted to make impulse purchases
It works out perfectly!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s