Outfit of the day: Black Flower Power


Dit is wat ik vandaag aanhad. De zon scheen even dus ik heb even genoten van die heerlijke stralen. Dit is een van mijn favoriete outfits, vooral omdat de stof zo fantastisch is: je hoeft hem niet te strijken! Ik heb hem zelf gemaakt, geïnspireerd door een top van mijn dochter. Ik ben ook gek op bloemen, ik heb ze in allerlei kleuren vormen en maten. Helaas heb ik geen goede foto van de ring, dat zag ik pas later, maar die komt vast nog wel een keer voorbij.


This is what I wore today. The sun was shining so I just enjoyed it for a while. This is one of my favorite outfits, especially since the substance is so great: you do not have to iron! I made it myself, inspired by a top of my daughter. I also love flowers, I have them in all colors shapes and sizes. Unfortunately I have no good pictures of the ring, but you will surely see that some tim again.
Dress Made by me | Shoes Café Moda | Tights Hema | Flower ring Markt in Italy | Flower in hair H&M

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s