Lazy sunday

Tja, en daar zit je dan, op een zondag, achter je bureau. Ik moet eigenlijk mijn boekhouding doen. Iets waar ik een verschrikkelijke hekel aan heb. Maar het moet deze week klaar en ik kan me er niet toe zetten. Ondertussen heb ik mijn nagels gelakt in een lekker groen kleurtje van mijn favoriete merk Catrice. Deze heet ‘Run Forest Run’, ongetwijfeld een verwijzing naar de film Forest Gump 😉 
(ik weet niet wie die namen altijd verzint, maar ik vind dat diegene dit jaar een bonus moet krijgen met kerst, zo leuk!) Ik vond de kleur wel lekker bij mijn paarse panty van vandaag. Om vrolijk van te worden.

En nu ga ik echt aan de slag, of zal ik eerst nog een lekker wat van mijn Bloglovin inhalen? Fijne zondag!
Well, there I am, on a Sunday, sitting at my desk. I should really do my bookkeeping. A terrible thing I really hate. But it must be finished this week and I just don’t want to. Meanwhile I have my nails polished in a nice green color of my favorite brand Catrice. It’s called “Run Forest Run”, undoubtedly a reference to the movie Forest Gump 😉 (I do not know who comes up with these names, but I think that one should get a bonus this year at Christmas, so cute!) I think this color goes very nice with my purple tights today. It makes me happy!And now I really get to work on my books, or will I first catch up on my Bloglovin reading? Happy Sunday!

Tights Hema | Shoes Café Moda | Dress Mateloos | Ring Top Shop

3 Comments

  1. Miss_G

    wauw, mooi kleurtje, ben gek op groen! Ben al verliefd op m'n khaki van chanel maar ga denk ik morgen even rennen naar de kruidvat hahaha want die prijsjes van catrice zijn altijd fijn :).

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s