Shoe shoppingVandaag ging ik op pad voor schoenen. In de webwinkel van Café Moda had ik al wat voorwerk gedaan. Helaas vielen ze in het echt toch wat tegen behalve één paar enkellaarsjes (zie hieronder). Helaas niet meer in mijn maat, maar een maat kleiner paste wonder boven wonder toch. Alleen toen ik ze aantrok viel er gelijk een stud af. Dat was niet echt veelbelovend dus maar even verder kijken.    

Uiteindelijk zag ik mijn droompaar van Fred de la Bretonière! Een tijdje geleden was ik er al naar op zoek, ik zag ze in Linda Mode van deze zomer in een reportage met nieuwe najaarscollectie, maar ik kon nergens te vinden (ze staan zelfs op mijn moodboard, kijk hier, 2e foto rechtsboven). Ze waren nét binnen zei de verkoper. Mazzeltje voor mij want er was maar 1 paar in maat 41 ingekocht. 
Must be my lucky day! Wat vinden jullie er van?

Ik kon ze niet weerstaan dus heb ik bij Pieces ook nog wat nagellakjes gekocht, 3 voor 6,95 en een bloemenring. Ik zal binnenkort wat swatches voor jullie maken van de lakjes. De linker is een gouden kleur, midden een olijfgroene en de rechter een zeegroene die denk ik perfect bij mijn tuniek met kraaltjes past.

Today I went shoe shopping. In Cafe Moda’s webshop I saw some realy nice shoes but unfortunately they were somewhat disappointing in real life except a single pair of ancle boots (2nd picture). Unfortunately not in my size, but a size smaller fitted miraculously anyway. Only when I put them on a stud came off. That was not so promising so I had to look somewhere else.

Eventually I saw my dream pair of Fred de la Bretonière! A while ago I had been looking for them, I saw them in Linda Mode this summer in a report with new fall collection, but I couldn’t find them anywhere (they are even on my mood board, look here, second photo corner right). They just came in and lucky me because there was only one pair in size 41. It must be my lucky day! So what do you think of them?

I could not resist the nailpolish at Pieces so I bought 3 for 6.95 and a flower ring. I will soon make some swatches for the nail polish. The left is a golden color, olive green in the middle and sea green at the right which I hope will perfectly fit my beaded tunic.

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s