Outfit of the day: Black and Blue

Vandaag heb ik het druk met van alles en nog wat. Beetje werken, beetje huis opruimen, laatste Sinterklaasdingetjes regelen. Een lekkere makkelijke outfit is dan wel fijn. Dit is denk wel mijn meest favoriete zwarte jurk. Alleen zo is hij ook al leuk, maar met een giletje of jasje wordt het wat spannender. Er zit een vallende col aan en de mouwen zijn lekker lang, bij de pols is het een beetje gerimpeld. De lengte is perfect, net onder mijn knie. Het fijne aan deze jurk is dat ik hem kan down-dressen of up-dressen. Waarschijnlijk daarom is het mijn favoriet. Wat is jullie favoriete kledingstuk? Ik ben benieuwd…


Today I’m busy with anything and everything. A little work, little house cleaning, doing some last shopping for Sinterklaas. So an easy going outfit would be nice today. I think this is my favorite black dress. It’s great on its own, but with a waistcoat or jacket it’s a bit more exciting. There is a covered col, and the sleeves are nice and long, they are a bit wrinkled at the wrist. The length is perfect, just below my knee. The nice thing about this is that I can dress it down or dres it up. Therefore it is probably my favorite piece in my wardrobe. What is your favorite piece of clothing? I’m curious …

Dress Mateloos
Gilet Vintage
Tights Hema
Shoes Fred de la Bretonière
Tasje PH&T
Ring Pieces
Armband Miss Etam
Nail Polish Catrice no. 200 From dusk to dawn


5 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s