Call me Ponie

Stéphanie Zwicky van Le Blog de Big Beauty (mijn favoriete plus size blogster) heeft haar krachten gebundeld met mede blogster Pauline en zij hebben een prachtige lederen collectie ontworpen onder de naam Call me Ponie. De maten lopen van maat 34 tot 58 (kunnen andere winkels een voorbeeld aan nemen!) en ik vind ze stuk voor stuk fantastisch. Het mooie aan leer, vind ik, is dat het door het dragen alleen maar mooier wordt en meer karakter krijgt. Mijn favorieten zijn de leren rok en de shearling jacket hierboven. Ik had mijn verlanglijstje al klaar voor mijn verjaardag maar misschien moet ik mijn vriend nog maar eens lief aankijken…
Kijk voor meer informatie over Call me Ponie hier en voor verkrijgbaarheid hier.


Stephanie Zwicky from Le Blog de Big Beauty (my favorite plus size blogger) has joined forces with fellow blogger Pauline and designed a beautiful leather collection under the name Call me Ponie. The sizes run from size 34 to 58 (may be an example to other stores!) and I think they’re fantastic, piece by piece. The beauty of leather, I think, is that by wearing it only becomes more beautiful and more of character. My favorites are the skirt and the leather shearling jacket above. I already made my birthday wishlist but maybe I can seduce my boyfriend…
For more information about Call me Ponie here and here for availability.

All pictures by Le Blog de Big Beauty

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s