Fabulous warm winter colours

Bij Mat Fashion zag ik deze fantastische kleuren voorbij komen. Wat een heerlijk warm kleurenpalet in heerlijke warme breisels! Mijn favoriet is de diagonaal gestreepte poncho. Leuk om een simpele zwarte outfit lekker mee te upgraden en je lekker warm te houden. Een paar hakken erbij voor een fashionable uitstraling of warme Uggs voor het cozy gevoel.


At Mat Fashion I spotted these fabulous colorsWhat a warm color palette in delicious warm knits! My favorite is the diagonally striped poncho. Nice to upgrade a simple black outfit and keep you warm for the day. A pair of heels for a fashionable look or Uggs for the cozy and warm feeling.

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s