Some shopping stuff


Hier wat dingetjes die afgelopen week gekocht heb. De faux fur jas is van Asos, in eerste instantie dacht ik, neuh… niks voor mij, maar bij nader inzien vind ik ‘m té leuk dus hij mag blijven. Overigens is hij wel ontzettend warm dus voor hele koude dagen perfect! De zwarte jurk is van H&M BiB en komt tot halverwege mijn kuit en is erg bodycon dus figuurcorrigerend ondergoed is een must. Ik vond het ritsje aan de achterzijde erg leuk en de kleine schoudervullinkjes erg trendy. De riem zat in de goodybag die ik kreeg afgelopen zaterdag na afloop van de castingdag Miss Plussize Fashion en is van Gets. Supergaaf, ook op de jurk overigens!


Here some stuff I bought last week. The faux fur coat is by Asos, at first I thought it wasn’t for me but after a second look I think it’s too qute to send back… so it can stay. By the way, it’s very very warm so perfect for those cold days to come! The black dress is by H&M BiB and the lenght is half way my calfs en very figurehugging so some figure correcting underwear is a must. I loved the zipper at the back and the shoulderpads are very trendy. The belt I got in the goodiebag after the castingday for the Miss Plussize Fashion election and is by Gets. Supercool, also on the dress!


Bij de Bijenkorf kocht ik nog wat Mac make-up: mijn eerste spulletjes en ik moet zeggen: geweldig spul. Een verkoopster heeft me opgemaakt en gezegd waar ik wat moet smeren anders wordt het een knoeiboel bij mij 😉 Ze heeft ook een chart gemaakt zodat ik het thuis ook nog kan doen.
Ik heb de Paint Pot gekocht, dat helpt je oogschaduw te blijven zitten waar het hoort, kohlpotlood (die mijn ogen niet doen tranen) en de limited edition Tartan oogschaduw. Wat een geweldig spul! Ik wil meer!!

At the Bijenkorf I bought some Mac make-up, my first and I love it. The sales girl put the make-up on because and told me how to because otherwise… I’m no good with make-up 😉 She made a chart so I can do it at home.
I got the Paint Pot, it helps to make your eyeshadow stay where it’s supposed to be. I also got a kohl eye-liner and the limited edition Tartan eye-shadow. Just gorgeous stuff! I want more!!


Wat is jullie favoriete Mac make-up?  

Which is your favorite by Mac?

3 Comments

  1. NEM1976

    Mooi he MAC spullen. Heb je al hun kwasten geprobeerd? Ik ben hooked aan hun foundation: licht en dekkend. En tja, ik kan niet wachten voor de outfit post, maar dat wist je al he?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s