Some beauty stuff


Vandaag geen fashion maar beauty talk. Dit zijn mijn favoriete producten en van de meesten hiervan kan ik echt niet zonder.
Boven: de dag- en nachtcrème van Vichy. Mijn huid is erg gevoelig en vooral in de winter superdroog. Deze crème is er voor droge en extra droge huid. In de zomer gebruik ik die voor de droge en in de winter die voor de extra droge huid. Ideaal. De Aqualia gebruik ik om kringen en wallen te verminderen onder mijn oog. Verder heeft mijn ouder wordende huid echt een anti-rimpel oogcrème nodig. Mijn advies is om die te gaan gebruiken als je nog niet echt rimpeltjes hebt maar een nog té jonge huid voor een echte anti-rimpelcrème. Zo’n crème is nl. te vet voor een jongere huid waardoor je sneller talg aanmaakt en dus pukkels krijgt.

Today no fashion talk but beauty talk. These are my favorite products and most of them I really can not do without.
Above: The day and night cream from Vichy. My skin is very sensitive and very dry especially in winter. This cream comes in dry and extra dry skin. In the summer I use for dry and in winter for extra dry skin. Ideal. The Aqualia I use to reduce puffiness and circles under my eyes. Furthermore, my skin is really aging so anti-wrinkle eye cream is needed. My advice is to use it if you do not really have wrinkles but still too young for a antiwrinkle cream. Such cream is too rich for a younger skin so you get pimples quicker.


Links bronzer van Guerlain: Terracotta light blondes, deze is niet te glimglim. Nude foundation van Dior Skin, perfect voor een frisse en niet te dekkend effect, ideaal als je sproeten hebt, er zit een factor 10 in. Ik meng deze al naar mijn huidskleur (zomer en winter) met de Virtual Skin van Vagheggi. Hierin zitten kleine lichtreflecterende deeltjes die je een stralende huid geven en het zorgt voor een natuurlijk effect zonder dat je het ‘pancake’ effect krijgt. Heeft ook een zonnefactor. Hema transparant poeder. Rosebud Salve: die in het blikje gebruik ik voor droge plekjes, nagelriemen, lippen, muggenbeten én om mijn wenkbrauwen wat extra’s te geven. Ik gebruik hem ook vaak om een klein glosje op de jukbeenderen te maken of net onder je wenkbrauw. Heel natuurlijk en gezond ogend effect. De tube kocht ik deze week maar is dunner en alleen geschikt voor je lippen. Touche éclat, het wondermiddel voor wallen, kringen en om een nachtje doorhalen te verdoezelen. Eén van mijn favoriete geuren: Bronze Goddess van Estée Lauder. Eigenlijk geen parfum maar zo lekker fris. Andere favoriete geuren zijn Angel van Thiery Mugler en Amber van Etro.


Left: Guerlain bronzer: Terracotta light blondes, this is not to disco ball. Nude foundation from Dior Skin, perfect for a fresh and not too covered effect, ideal if you have freckles like me, there is a sunscreen in it. I mix it with Virtual Skin by Vagheggi. This contains tiny light reflecting particles that give you a radiant skin and gives a natural look without the pancake effect. Also has sunscreen. Hema translucent powder. Rosebud Salve: the can I use for dry spotscuticles, lips, insect bites and my eyebrows to give it something extra. I use it often for small gloss on the cheekbones, or just below your eyebrow. Very natural and healthy-looking effect. The tube I bought this week but is thinner and only for your lipsTouche Eclat, the panacea for puffiness, dark circles. One of my favorite scents: Bronze Goddess by Estee Lauder. Not a real a perfume but so nice and fresh. Other favorites are Angel by Thierry Mugler and Amber by Etro.

Links smokey eye trio van Bourjois, mooie glanzende oogschaduw. Ik gebruik de donkerste kleur om overdag een lichte smokey eye mee te maken. Voor een feestje komen alle kleurtjes aan bod. Rode lippenstift van Hema. Deze is precies de goede kleur rood. Soms wordt rood te roze en dat is lelijk bij mij. Paint Pot (hiermee blijft je oogschaduw op zijn plek en gaat niet in de oogplooi zitten) en oogschaduw van Mac. Hypnotic Drama mascara voor écht dramatische wimpers!! Mijn favoriete lipgloss, één voor in de tas en één voor in de make-up doos, nr 11 Blush van Estée Lauder. Smokey eye pencil van Bourjois en kohlpotlood van Mac.

That’s all folks!

Ik heb het de laatste dagen zo druk gehad dat ik geen tijd had om outfit foto’s te maken maar ik beloof binnenkort weer wat te posten!


Left: smokey eye trio Bourjois, a nice and shiny eyeshadow. I use the darkest color to make a daytime smokey eye with it. For a party, all the colors are covered. Red lipstick from Hema. This is exactly the right color red. Sometimes red will appear pink and that is so ugly on mePaint Pot (this keeps your eyeshadow in place and does not sit in the eye fold) and Mac eyeshadow. Hypnotic Drama mascara for really dramatic lashes! My favorite lip gloss, I have one for in my purse and one for in the makeup box, No 11 Blush Estee LauderSmokey Eye Pencil by Bourjois and a kohl pencil by Mac.
That‘s all folks!
I‘ve been so busy the last days I had no time to shoot outfit pictures but I promise to post again soon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s