My birthday present!

De laatste dagen heb ik het nogal druk, degenen die mij volgen via Twitter, Hyves of Facebook hebben mijn klus updates vast al gelezen: ik ben de slaapkamer van mijn dochter aan het opknappen. Maar ik wilde jullie toch even mijn supergave kadootje laten zien die ik met mijn verjaardag heb gehad.
Het is een Melano ring, misschien kennen jullie het al wel, de balletjes zijn verwisselbaar al naar gelang je outfit. Superhandig natuurlijk! Ik heb meteen een aantal balletjes erbij gekozen, de rode en turqoise zijn van glas, de caramelkleurige hierboven is zirkonia en de zwarte en groene zijn van edelsteen. Ik ben nu al gek op deze ring!

Fijne jaarwisseling allemaal en tot 2011!!


These last days I’ve been very busy, If you are following me by Twitter, Hyves or Facebook you’ve seen my tweets: I’m redecorating my daughters room.
But I wanted to show you my birtday gift, a Melano ring. Maybe you are familiar with them? You can change the balls whenever you want to match your outfit. Super! I chose a few balls, the red and turqoois are glass, the caramel is zirkonia and the green ann black are semi-precious stones. I really adore this ring!

I want to wish you a happy new year!! See you in 2011… 

Love Els X


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s