Outfit of the day: Folkloristic!

Eindelijk dan weer eens een OOTD! De vakantie is hier voorbij, kids zijn naar school, de kerstboom is de deur uit en ik ben uitgeklust op mijn dochters slaaplamer. Voor mijn gevoel begint het nieuwe jaar nu pas echt!
Mijn outfit van vandaag bestaat uit een paar items die ik al heel lang heb maar absoluut favoriet zijn en nooit weggaan. Het vest is van Cora Kempermann en is heel warm! Ik draag het eigenlijk alleen als jasje. Er zit geen knoop op dus ik moet hem dichtmaken met een speld, pin of broche. De rok is van H&M en ik was op slag verliefd op de print destijds. Er zat een heel strakke tailleband aan en die heb ik veranderd zodat het comfortabeler zit. De oorbellen vond ik afgelopen weekend in een doosje waarin ik mijn ‘schatten’ uit de eighties vond!! Ze zijn zeker 25 jaar oud!!

Finally another OOTD! Holidays are over, kids are back to school, the christmas tree is out the door en I’m finally done redecorating my daughters bedroom. 
I feel the new year is just beginning for me!
My oufit today is one with a few pieces I have for a long time, but since they are my favorites they are going nowhere. De cardigan is by Cora Kempermann en is very warm! I only wear it outdoors as a jacket. There’s no button so I habve to close it with a pin or broche. The skirt is by H&M en I immediately fell in love with the print. The waistbadn was too tight so I altered it so it feels comfy. De earrings I found this weekend in a box where I kept my treasures from the eighties. They are at least 25 years old. 

Love Els xSkirt H&M
Blouse H&M BiB
Cardy Cora Kempermann
Shoes Café Moda
Tights Hema
Belt Gets (gifted)
Ring Melano
Earrings Vintage
Nail polish Pieces


2 Comments

  1. Miss_G

    leuk, dat folkloristische daar hou ik van!! en wat zijn die oorbellen mooi 🙂 (tsja ik ben een sucker voor sieraden, kan er niks aan doen!) grappig want als zou zeggen dat je ze gisteren had gekocht had ik t ook geloofd!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s