Curve appeal

Een tijdje geleden kwam ik deze blog tegen: Curve Appeal
Hier kunnen alle curvy vrouwen met allerlei maten hun foto’s posten. Soms worden maten of gewicht erbij vermeldt, het is de bedoeling dat je een idee krijgt hoe een normale vrouw eruit ziet. En je kunt een beetje vergelijken met jezelf. Er zitten prachtige plaatjes tussen. Van modellenfoto’s en publicaties uit magazines tot snapshotjes met je gsm. Ik heb er zelf gisteren eentje gepost. 
Doen jullie mee? Share some curvy love!!


Some time ago I ran into this blog: Curve Appeal
In this blog all curvy woman with all kinds of sizes and measurements can share their pictures. Sometimes they tell their size or weight so you can get an idea how a normal woman supposed to look. And you can compare to yourself. There are some really beautifull pictures: from models to magazine editorials to snapshots. I posted one yesterday. Do you want to join me? Share some curvy love!!

Love Els x


One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s