I won a blogger award!! Jeej!

Wauw! Ik heb een Blogger Award gekregen en wel van die lieve Nefferth van de blog ModePlus. Ik voel me zeer vereerd, zeker omdat ik natuurlijk nog niet zo heel lang aan het bloggen ben. Ik hoop ook echt dat jullie waarderen waar ik mee bezig ben en dat is laten zien dat je er mag zijn, ondanks je maat! Ben trots op je lichaam en show those curves ladies!  

Wow! I won a Blogger Award, Nefferth of the blog Mode Plus was so sweet to pass it on to me and I feel very honoured. 
Especially because my blog is still young. I hope you appreciate what I’m doing en that’s is to show you that you don’t have to hide yourself and you can show off those curves, no matter what size you are! Be proud of your body!

De bedoeling is dat ik de Award doorgeef aan 7 bloggers en ik de 7 vragen beantwoord. Eerst de 7 bloggers:

So, the meaning is I pass the Award on to 7 other bloggers and answer the 7 questions below. So first things first:

1. Stéphanie Zwicky – Le blog de big beauty
2. Anika – Sweet Faced Style
3. Annemieke – Lieve Miekjuh
4. Desirée – Curvacious
5. Ilja – Beautypolish
6. Elsa Billgren – Elsa
7. Sakina – Sax in the City


The Question part:

1. 
Wat inspireert je? 
What inspires you?

Alles om me heen inspireert me, architectuur, kunst, muziek, kleuren, vormen maar vooral magazines. Daar ben ik echt dol op en kan ik geen genoeg van krijgen.

Everything around me inspires me, architecture, art, music, colours, shapes but mostly magazines. I really love them and I can’t get enough of them.


2. 
Wat is je favoriete seizoen en waarom? 
What is your favorite season and why?

Herfst is absoluut mijn favoriete seizoen, het weer is niet zo heet meer als de zomer en je kunt nog lekker naar buiten zonder jas. En de kleuren… zo mooi!!

Fall is my absolute favorite season, because the weather is not so hot but not to cold to wear a coat. And the fall colours… so beautifull!


3. 
Waar kijk je naar uit dit jaar?
What are you most looking forward to this year?

Ik kijk uit naar de tijd die ik met mijn vriend en kinderen kan doorbrengen dit jaar. Vooral de kinderen worden snel groot en daar wil ik niets van missen. Ik wil ook lekker tijd doorbrengen met mijn vriendinnen, en dat gaat al snel gebeuren want ik ga met een aantal vriendinnen een weekend naar Spanje over twee weken. Ik doe dat ieder jaar en het is zo geweldig leuk!

I’m looking forward to spend time with my boyfriend and kids. Especially the kids, they are growing up so fast, I don’t want to miss anything. I also want to spend more time with my girlfriends, and that’s gonna be soon as I’m going to Spain with some dear old friends in two weeks. I do this every year and it’s just so wonderfull.


4. 
Als je een boek mocht schrijven, waar zou dat over gaan?
If you could write a book about anything, what would you write about?

Ik geloof niet dat ik ooit een boek zou schrijven, daar heb ik te weinig geduld voor. Maar als ik moet kiezen zou het een boek over (imago)styling zijn, met tips en tricks.

I do’nt think I’m patient enough to write a book. But if I have to choose it would be a book about (image) styling with tips and tricks.


5. 
Wat is je grootste passie?
What is your greatest passion? 

Mode is absoluut mijn passie. Hoe zoiets als kleding zoveel voor iemand kan betekenen vind ik mooi. Dat je je persoonlijkheiden je gevoel kunt uiten d.m.v. kleding is iets wat je moet koesteren want niet iedereen in deze wereld kan dat, dus gebruik het!

Fashion is by far my greatest passion. How clothing can be such a great difference for someone is beautiful. You can express how you feel and who you are by your clothes. Cherish that because not everyone in this world is able to do, so use that power!


6. 
Als je iets kon veranderen aan je leven, wat zou het dan zijn en waarom?
If you could change one thing about your life or yourself what would it be and why? 

Ik kan echt niets bedenken wat ik zou willen veranderen, ik ben zeer tevreden en zo niet dan doe ik daar wat aan.

I can’t think of anything I want to change in my life. I love my life and if that’s not the case I try to do something about it.


7. 
Als laatste, wat is je favoriete boek?
Lastly, what is your favorite novel? 

Ik heb er 2: Duizend schitterende zonnen van Khaled Hosseini en Haar naam was Sarah van Tatiana de Rosnay.

I have 2: A thousend splendid suns by Khaled Hosseini and Her name was Sarah by Tatiana de Rosnay.


Love Els x

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s