Some shopping stuff & Anna ScholzAl een hele tijd had ik mijn zinnen gezet op een jurk van Anna Scholz. Ik vind haar een fantastische ontwerper. Haar ontwerpen zijn echt gemaakt voor een curvy lichaam en ze doen je dan ook alle eer aan. Helaas zijn ze ook nogal prijzig voor mij maar daar heeft ze ook al wat aan gedaan in haar Black Label en in de uitverkoop is dat zeker te doen. En dus wachtte ik mijn kans af. Afgelopen week ben ik dus naar Mateloos in Amsterdam geweest (bijna alles 50% en er hing nog veel!) en heb mijn droomjurk kunnen scoren. Hier alvast een preview maar ik beloof nog een outfit post, coming soon! Ik kocht ook nog een gilet met bling van Veto en in een heel andere winkel weer een mini-poncho van Pieces met een geinige bloem voorop. En ik hou van bloemen!!
En om even bij Anna Scholz te blijven ook nog wat foto’s van de nieuwe White Label SS2011 collectie. Oh wat prachtig weer… ik ga meteen weer sparen!

Nog even wat anders: ik vertelde jullie deze week over Curve Appeal en dat ik een foto had ingestuurd. En wat zag ik vanochtend via Bloglovin voorbij komen? Moi! Op Curve Appeal!!

Fijn weekend allemaal! 


For a long time now I had my hopes on a Anna Scholz dress. I think she is a great designer. Her design are really cut for a curvy body and they give it all credits they deserve. Unfortenately it’s a bit pricey for me but she already covered that with her Black Label and when sales are on I hope I can get some coming my way. So I went to Mateloos in Amsterdam this week (almost everything is 50% off en there was choice enough) to score my dream dress. Here’s a preview and I promise an outfit post coming up soon! I also bought a gilet with bling by Veto and in another store a mini-poncho by Pieces with a flower in front. And I love flowers!
And to continue on Anna Scholz I have some pictures for you off the new White Label SS2011 collection. Again so beautiful… I’m going to save up some money!

Something else: I told you this week about Curve Appeal and that I entered a photo. And what did I see this morning on Bloglovin? Moi! On Curve Appeal!!

Have a nice weekend you all!


Love Els x
One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s