OOTD: I love color!

I just love color but I never wear it like this. I must say, it’s way out of my comfort zone but sometimes you have try something different. With all the color blocking going on lately I simply had to see for myself if this is working for me. Must say that I love it in the pictures but still feel it’s a bit too much. What’s your opinion? Do you follow the color blocking trend?

Skirt Asos Curve
Top Shoeby
Belt Carmakoma
Sandals Sacha
Ring Ydeltuyt
Flower Zeeman

8 Comments

 1. Ylenia

  uhm, why do you not feel confident with colours? you look amazing! and you've chose a great combination of them, really.
  I may have chosen a different colour for the belt, but overall, it's a great look!

  xxx Ylenia | Longuette

  Like

 2. wonder

  Weet je Els ik heb heel veel respect voor je dat je die prachtige foto's van jezelf op je blog zet. Ik vind het geweldig om te kijken wat je nu weer aan hebt. En ik vind je altijd prachtig! Ik heb zelf onlangs ook een foto van mezelf op mn blog gezet, krijg ik meteen een hele gemene opmerking over mn figuur….

  Like

 3. Els

  Thanks girls for your lovely comments! Hope to wear the colorblock trend with more confidence from now on 😉

  @Wonder: dank je voor je compliment en wat een idioot die dat heeft geschreven zeg… Als je iets niet mooi vindt klik dan vooral verder. Het feit dat diegene de moeite neemt om een comment te schrijven is mijns inziens gewoon jaloers dat jij wel zoiets durft en diegene niet. Laat je niet gek maken door zo iemand, verwijder het comment en doe gewoon je ding. Wat is je blogadres? Ik wil graag een kijkje nemen!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s