OOTD: Lace all over the place

This skirt is hanging in my closet for a while now and it’s not something I’d wear every day. It has a bit of chiqueness about it that is hard to mix with casual stuff I think. It’s a bit tricky as well, lace can be a bit cheap looking don’t you agree? Anyway, I made this skirt myself, I saw the Carmakoma one and as gorgeous as it was, a tiny bit overpriced I must say. So in a few spare hours I put this one together. Combined it with this H&M+ cream blouse with a hint of lace, so cute 🙂
And now some accessory talk: I found a webshop in plus size jewellery: Siervol. I can never ever find a bangle that fits my big wrists (never ever!!), most of the time they get stuck halfway my hands 😦 Very frustrating! So you van imagine how happy I was that this one fits me (size 7,5 cm)! How gorgeous is this wooden and gold bracelet? Siervol even carries plus size rings, necklaces and ankle bracelets. 
And now for the good news: You can win a goodybag with a bracelet of your choice of the Mix & Match line! All you have to do is follow Siervol and xl Fashionfile (click and click) on Facebook and leave a message with your e-mail address down below in the comments. You can only join if you live in The Netherlands. We will pick a winner on april 12. So good luck and have a very nice weekend! 
—————–
Deze rok hangt alweer een tijdje in mijn kast en het is niet bepaald iets wat ik iedere dag draag. Ik vind kant vaak zo chique en moeilijk met iets casuals te combineren. Vind het vooral lastig omdat kant ook gauw ordinair kan overkomen, vindt je niet? De rok maakte ik overigens zelf, Carmakoma had er een in de wintercollectie maar die vond ik veel te overpriced. Dus, in een paar verloren uurtjes flanste ik deze in elkaar. Heb hem gecombineerd met mijn crèmekleurige H&M+ bloes met een hintje kant, zo zoet 🙂

En nu accessoires… Ik vond een sieradenwebshop voor grote maten: Siervol. Ik kan nooit (echt nooit!) armbanden vinden die over mijn enorme handen (mijn klauwen) passen, ze blijven altijd halverwege steken 😦 Ik was dus superblij dat deze pastte (7,5 cm doorsnede)! Hoe mooi is hij ook: hout met goud ingelegd. Siervol heeft ook ringen in een grote maat, kettingen en enkelbandjes. 

En nu het goede nieuws: Jij kunt een goodybag winnen met een armband naar keuze uit de Mix & Match lijn! Alles wat je moet doen is Siervol en xl Fashionfile volgen op Facebook (klik en klik) en een berichtje achterlaten hieronder bij de comments met je mailadres. Deelname is alleen voor de Nederlandse lezers. De winnaar wordt op 12 april bekend gemaakt. Dus veel succes en een heel goed weekend!
Love Els x

Skirt DIY
Blouse H&M+
Bangle Siervol
Bracelet and ring very old
Earrings Shoeby
Shoes New Look (also seen here)
Lips Rimmel Apocalypse, Celestial no. 101
Nails Sally Hansen, Commander in Chic no. 370

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s