OOTD: the high-low dress

This weekend I went shopping at ‘De Grote Maten Beurs’ in Eindhoven. I was hoping to get my hands on some fine lingerie but instead I went home with this Carmakoma beauty. It’s from last year’s collection and I bought it at a nice discount price. This dress is sleeveless and has a nice sort of racerback and although the sun is shining (blinding me! had to put on my sunnies!) it’s still to freakin’ cold in Holland to go bare legged or armed 🙂 Maybe I’ll show you the back sometime but for now you have to do with me and my Asos studded blazer (which is my best buy this year).
I like the dipped hem which seems to be Carmakoma’s trademark and it’s just makes this lovely printed dress a bit more edgy don’t you think?

Hope you have a lovely week, see you next time!

————

Dit weekend ging ik eens lekker shoppen op de Grote Maten Beurs in Eindhoven. Ik hoopte eigenlijk thuis te komen met een hele bult aan mooie lingerie maar in plaats daarvan kocht ik deze fantastische Carmakoma jurk. Deze is van de collectie van vorig jaar en ik kon hem lekker afgeprijsd kopen 🙂 Hij is mouwloos en heeft een soort van racerback, en al lijkt het heel wat door het zonnetje (ik werd verblind door de zon, moest mijn zonnebril erbij opzetten!) het is nog steeds een beetje te fris om hem zo te dragen dus ik combineerde hem met mijn Asos studded blazer (beste koop dit jaar!). Ik hoop dat ik hem nog eens mouwloos kan laten zien.
Ik vind de ‘dipped hem’ (echt iets van Carmakoma) deze lieve print nét even een beetje meer edgy maken, vind je ook niet?

Maak er iets moois van deze week, tot de volgende keer!

Love Els x

Dress: Carmakoma
Blazer Asos Curve
Shoes Café Moda
Belt Asos Curve
Sunnies H&M

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s