OOTD: The pyjama pants

For someone who doesn’t like to wear pants this is a bold statement don’t you think? I must say I like the trend of the pyjama pants and I was glad to see that H&M carries one in their collection this spring. Only point was: how do I style this? I went for a casual yet classy style with heels and my cream lace shouldered blouse (as seen here). Put my hair in a bun and threw on a nice neckless that was hanging in my closet for some years now. So what do you think? Do you dare to wear the pyjama pants? Yes or no?

—————

Voor iemand die niet graag en vaak broeken draagt is dit een behoorlijk gedurfd statement, vind je niet? Ik moet zeggen dat ik de pyjamabroeken trend erg tof vind en ik was ook blij dat H&M er eentje in de lentecollectie heeft opgenomen. Alleen 1 ding: hoe draag ik die broek nou? Ik ben gegaan voor een casual en toch classy uitstraling met een paar flinke hakken en mijn crème kanten schouder bloesje (ook hier te zien). Haar op een knot en een lekkere ketting aan die al jaren in mijn kast hing. Wat vind je er van? Pyjamabroek: zou jij het durven dragen… ja of nee?

Love Els x

Pants H&M+
Blouse H&M+
Ring MelanO
Shoes Blink
Necklace Very very old…

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s