OOTD: Red and golden glow

I immediately fell in love with the color and the print on this satin tunic. Shiny red and gold. Perfect colors for me. I know that the model of this dress is a bit wide and shapeless, but that’s all a girl wants every now and then. Right? Just pair it with something narrow underneath, like leggings or maybe a skinny colored jeans (on my wishlist) but for now I’m just wearing my black tights again. Just can’t part from them just yet. If you know any well fitting skinny jeans in a coral color then please leave a comment below. I would love to get my hands on a pair. I know Veto has one but the fiting of that is just not good for me. The waist is too wide 😦

And what about that cardigan? Isn’t it gorgeous? It’s from Rinchen Tsomo and it’s a blend of 70% silk and 30% cashmere. Needless to say that it wears beautifully. Go check out their website, they have beautiful stuff like lounge wear (also on my wishlist!) and jewelry.

Hope you have a lovely day. See you soon!

——————-

Ik werd meteen verliefd op deze satijnen tuniek toen ik ‘m zag. Glimmend rood en goud, perfecte kleuren voor mij. Het model van deze jurk is een beetje vormloos en wijd, maar laat dat nou nét wel lekker dragen zo nu en dan, toch? Draag er iets strakkers onder zoals een legging of een (gekleurde) skinny jeans (op mijn wishlist) maar nu draag ik in ieder geval mijn zwarte panty nog maar eens. Kan nog niet zonder ze 🙂 Als je trouwens een koraalkleurige skinny jeans tegenkomt: laat even een comment achter hieronder. Zou er heel graag eentje willen hebben. Ik weet dat Veto er ook een heeft maar die zit zo beroerd, te wijd in de taille 😦

En wat vindt je van het vest? Is die niet mooi? Deze is van Rinchen Tsomo en is een mix van 70% zijde en 30% cashmere. Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat dat heerlijk draagt. Kijk eens op de website, ze hebben mooie spullen zoals vesten (kort en lang), lounge wear (ook op mijn wishlist!) en oorbellen.

Hoop dat je een geweldige dag hebt vandaag, tot snel!

Love Els x


Tunic dress Veto
Cardigan Rinchen Tsomo (gifted)
Clutch Fab

4 Comments

 1. Oopz/Gerrianne

  Mooie jurk he? Staat je goed Els!
  Ik vind het erg mooi met een basic kleur panty of skinny, want dan komt de jurk op zijn mooist uit. Het ligt er ook nog aan waar je de nadruk op wilt leggen. Ook mooi met een skinny met een golden glow. Zelf draag ik zo'n jurk rustig op de Plumeria jeans van Carmakoma. Wat betreft de Veto-broeken: Voor vrouwen met een appel-figuur zitten deze broeken wel goed 🙂

  Like

 2. Anna

  Goedemorgen Els, hele mooie combi heb er er van gemaakt; complimenten!
  Wanneer je nog een koraalkleurige broek zoekt, dan kan ik je misschien wel wel helpen. Er is nog een zacht koraalkleurige tregging van ZHENZI in verschillende maten of een warm rode voorjaarstregging van DNY eveneens in verschillende maten. Mocht je belangstelling of meer info willen hebben, mail mij op ah@concepts.nl
  Groetjes Anna

  Like

 3. Els Sprenkeling

  Dankje Gerrianne! Inderdaad, de Veto broek is perfect voor een appeltje. Ik heb altijd problemen met broeken dus kies ik meestal voor de makkelijke weg: rokjes en jurken met panty of legging. Maar ik ga wel zoeken naar een mooie skinny. Er zal er toch wel ergens eentje zijn die goed past?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s