Win 2 toegangskaarten voor het Curve Collective Festival!

Zaterdag 18 mei is het Curve Collective Festival en xl Fashionfile mag 2 toegangskaarten weggeven! Wil je er graag gratis naartoe met je vriend/vriendin of wie dan ook? Laat dan hieronder een comment achter. Je kunt meedoen t/m 12 mei, de 13e mei maak ik bekend wie de gelukkige is.
Als je precies wilt weten wat er allemaal te doen is kijk dan op www.curvecollective.com. Er zijn diverse workshops te volgen waar je je gratis voor in kunt schrijven en ik ben ook aanwezig in het Bloggers Paradise. Je kunt me daar al je vragen op het gebied van styling stellen. Ik hoop je daar te ontmoeten!

Love Els x

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s