OOTD: Flowers by Promiss

Hi there! Did you miss me? If you follow me on Facebook you’ve seen this skirt already, but that was just a quicky from my closet. It deserves to be in the spotlight, right? I love this skirt so much that I also ordered it in black. I think it’s a timeless piece. You will see it in the next post as well, only styled a bit differently.

Anyway, back to the title. Promiss (a dutch webshop) gave me the opportunity to order something from the webshop to show you guys. I chose this romantic flower top. It’s so gorgeous, the fabric is sheer and flows beautiful. The hem is elastic, the front has an integrated vest and the back is completely sheer. So feminin! I styled it with a blazer and to let you see what a little twist can do I also styled it with a belt and worn in the skirt. Which way do you like it best?

Oh and sorry for the overload of photo’s, I was on a roll… 🙂

Anyway, go check Promiss out with the links at the bottom.

———–

Hallo, hebben jullie me gemist? Als je me op Facebook volgt heb je deze rok vast al voorbij zien komen, maar dat was even snel vanuit mijn kast. Ze verdient wel een plekje in de spotlights, niet? Ik ben zo gek op deze rok dat ik ‘m ook in het zwart gekocht heb. Ik denk dat het een klassieker is. Je gaat hem ook zin in de volgende post, alleen iets anders gestyled.

Terug naar de titel. Promiss had me benaderd om iets uit hun webshop te bestellen, gewoon om jullie te laten zien dat ze tegenwoordig veel leuke spullen hebben voor ons curvy girls. Ik koos deze romantische top, in het echt nog veel mooier dan op de foto, en had hem de volgende dag al binnen. De stof is doorzichtig en beweegt mooi. De onderkant is afgezet met elastiek en aan de voorkant zit een hemdje, de achterkant schijnt door. Supervrouwelijk. Draag er een mooie bh onder als je durft, mag gerust gezien worden. Ik heb hem voor jullie met een blazer gestyld en een keer met een riem waarbij ik de top in de rok heb gedaan. Wat vinden jullie het leukst?

Oh, en sorry voor de overload aan foto’s, ik had er zin in 🙂

Ga zeker even kijken bij Promiss:

http://www.promiss.nl/

Skirt Asos Curve  Top Promiss (gifted) – Blazer Carmakoma  Pumps Blink  Belt Von Jeanet  Ring Topshop

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s