OOTD: Romantic moods… coral, lace and a hint of flowers

Well, I told you last week this skirt was going to be in this week’s post. Just because I love it so much. In fact, you might have seen this outfit here already, but with different shoes and hair. The top is just lovely I think, very romantic, but I like to toughen this up sometimes with a leather skirt, just to make it a bit edgier.
The belt I bought 2 years ago and it’s such a great piece. If you can get your hands on a belt like this, and in a great color, don’t even think twice and buy it. It’s worth every penny. I have a black belt similar like this but I don’t wear it as much as the red one. Color up your life!
Oh and the shoes, bought them years and years ago at H&M and wore them only once. I don’t know why because they are 1. super cute and 2. walk actually really good and 3. did I mention they are super cute? So there you go…  See you next time!

—————–

Ik vertelde het vorige week al, deze rok zou nog een keer op de blog verschijnen. Gewoon omdat ik ‘m te gek vind. Ik denk zelfs dat je hem hier al gezien hebt maar dan met andere schoenen en ander haar. De top is lekker romantisch (heeft knoopjes aan de achterkant) en af en toe draag ik die lekker edgy met bijvoorbeeld een leren rok.
De riem heb ik twee jaar geleden gekocht en het is een geweldige aankoop geweest. Als je ooit de kans krijgt (of ga er naar op zoek) om een mooie grote fel gekleurde riem te kunnen kopen… doen! Het is je geld zeker waard. Ik heb ook een zwarte riem, ongeveer dezelfde, maar die draag ik bij lange na niet zo vaak. Ga voor kleur!
Oh en de schoenen, die kocht ik jaaaaren geleden bij H&M en heb ze 1 keer aan gehad. Ik zou echt niet weten waarom want ze zijn 1. supergaaf en 2. lopen best nog lekker en 3. had ik al gezegd dat ze supergaaf zijn? Nou, dat dus 🙂 Zie je volgende keer weer!

Love Els x

Skirt Asos Curve– Top H&M+ – belt Von Jeanet – shoes H&M – ring Topshop – broche vintage

9 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s