OOTD: Flower pants

Today’s outfit post is completely dedicated to X-Two. They let me pick a complete outfit from their webshop to show you guys. I instantly fell in love with the coral tunic-dress (off course, hello… coral!) and I really wanted to try on a pair of flower pants. You might already know, I’m not a big fan of pants but when it has flowers on them it’s hard to resist, right? The reason I’m not a big fan of pants is that the most of them do not fit me properly. When they fit my legs, the waist is to wide or when the waist is good the legs are to narrow… aaargh! Well, these pants fit just right. Halleluja!
The tunic-dress is a bit a-line (great material) and has a waterfall cleavage. I already tried it on as a top with my coral skirt, a super combi as well! The cardigan is not something I would wear often but in this case it works just fine, it’s an easy way to cover up those arm flaps when you need to 🙂 The material is supersoft and feels so great on my skin. 

Hope you like this weeks post, see you soon!

————–

De post van vandaag is volledig gewijdt aan X-Two. Ik mocht een complete outfit kiezen uit hun webshop om jullie te laten zien dat ze superleuke dingen hebben. Uiteraard werd ik meteen verliefd op de koraalrode tuniek/jurk (eh.. hallo… koraal!!) en ik wilde heel graag eens een bloemenbroek proberen. Misschien weten jullie ondertussen dat ik geen fan van broeken ben, maar als er bloemen op staan kan ik ze niet weerstaan 🙂 De reden dat ik bijna geen broeken draag is omdat ik geen goed passend model kan vinden. Passen ze om mijn benen, dan is de taille te wijd en zit de taille goed dan zijn de pijpen weer te strak… aaargh! Nou, deze broek zit als gegoten. Halleluja!
De tuniek/jurk is een klein beetje A-lijn (goede kwaliteit stretch) en heeft een waterval neklijn. Ik heb hem al geprobeerd als top met mijn koraalrode rok, ook een supercombi!! Het vestje is niet iets wat ik normaal gesproken draag maar in dit geval werkt het wel. Je armflappen zijn in no-time bedekt. Het materiaal is heel zacht en voelt lekker aan.

Nou, dit was het weer voor deze week, ik zie je snel weer!

Love Els x

Tunic/dress, flower pants and cardigan X-Two (gifted)
Clutch Fab – Belt C&A – Shoes Blink – Ring H&M

13 Comments

  1. bloggingforjoy

    I am the same way — not a fan of trousers for myself, but if they have a floral pattern, then absolutely! (Unfortunately, I've yet to find a floral pair for myself that fit). You look fabulous! I love your feminine style. 🙂

    Like

  2. Deborah

    Heeeel mooi! Ben zelf ook een koraalkleur-fan, en ook bloemetjes vind ik leuk. En het vestje is mooi, het is net een beetje anders door dat leuke randje langs de rits. (en ik hou van een beetje anders!)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s