New Anna Scholz Black label AW2013

I just browsed through the lookbook on the Anna Scholz website and wanted to share it with you guys. How pretty the Black Label looks! Very stylish. Here are some of my favourits. Lots of black, olive green, lace and leather. I need that olive green dress asap. Oh, and the coat as well 🙂 I realy like that last picture with Anna herself in it, like to steel her hat. Love it!

—————

Ik zat net lekker te bladeren in het nieuwe lookbook op de website van Anna Scholz voor deze herfst/winter en ik dacht ik deel het even met jullie. Het Black Label ziet er erg stylish uit! Ik heb wat favorieten uitgezocht. Veel zwart, olijfgroen, kant en leer. Wat is dat groen toch een mooie kleur: daar moet ik wat van in mijn kast hebben deze herfst/winter! Oh en als we toch bezig zijn, de jas ook graag 🙂 De laatste foto met Anna zelf erin vind ik echt superleuk, ik wil haar hoedje hebben. Zo tof!

Love Els x

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s