Outfit of the day > 14.08.13

When I saw this dress on Gabyfresh I immediately fell in love with it, such a romantic piece! After reading her blogpost I noticed that this dress was a maternity dress from Asos. What she says is so true: she’s doesn’t care where her clothes come from, if she’s likes it, she wears it. So why not wear a maternity dress? Of course this beauty was completely sold out. But after a few weeks it popped up on the curve section. Only this time in black. I think I love the cream one a tiny bit more but I still had to get it and after some consideration I think black is just a bit more wearable.
For now I wear it bare legged, but I think in a few weeks I would pair it with tights. I must say I like it more with tights, I’m not that confident enough with my chubby legs and knees, I mean, to show them this naked… Well, there it is, my confession: yes I’m insecure about my legs. But sometimes you have to go outside your comfort zone, that’s what always say and you have to practice what you preach, right?
That being said, I showed my lover these photo’s and the first thing he said was: ‘A bit short isn’t it?’ Hmm… that wasn’t helping my insecurity about those damn legs. So I made new photo’s with tights. So, what do you think? Can I leave the house without tights?

What are your insecurities? And do you cover it up with clothing?

—————-

Toen ik deze jurk zag bij Gabifresh was ik op slag verliefd, wat een romantische jurk! Toen ik haar blog las zag ik dat het een zwangerschapsjurk was van Asos. Wat ze schrijft in haar blog is zo tof: het maakt haar niet uit waar haar kleding vandaan komt, als ze het mooi vindt draagt ze het. Dus waarom geen zwangerschapsjurk? Maar… uiteraard was deze beauty compleet uitverkocht. Na een paar weken zag ik hem ineens op de curve afdeling verschijnen en dan in het zwart. Ik denk dat ik hem in het crème nét ietsje mooier vind maar ik denk dat zwart toch wel veelzijdiger te dragen is. Nu draag ik hem met blote benen maar over een paar weekjes kan vrees ik de panty weer uit de kast. Jammer van het zomerweer maar ik vind deze jurk met een dikke zwarte panty toch wel wat fijner dragen. Ik moet zeggen dat ik me toch niet helemaal op mijn gemak voel met blote benen, ik voel me toch wat naakt… Ja hoor, dat is ‘m dan, mijn kleine geheimpje: ik ben onzeker over mijn benen. Maar soms moet je uit je comfort zône, dat is wat ik altijd zeg en ik moet het goede voorbeeld geven, toch?
Dat gezegd hebbende, ik liet mijn lief de foto’s zien en het eerste wat hij zei was: ‘Een beetje kort, niet?’ Hmm… dat helpt niet echt aan mijn onzekerheid over die verdomde benen van me. Dus… ik maakte nieuwe foto’s mét panty. Wat vind jij? Kan ik het huis uit zonder panty?

Wat zijn jouw onzekerheden? En hou je daar rekening mee met je kleding?

Love Els x

Dress Asos Curve | Shoes H&M | ring vintage

13 Comments

 1. Anonymous

  Wat een onzettende leuke jurk!!!
  Met panty staat denk ik iets meer chic.. Maar je kan het beide goed hebben hoor!! zonder is zomerser.. 😉

  Like

 2. Anonymous

  WOW wat staat deze jurk je prachtig!!! Met en zonder panty hoor.
  Helaas bij Asos al Out of Stock, maar heb er een leuk shopadres bij 😉
  ♥ Corina

  Like

 3. marianvok

  Met jouw benen is niks mis!!!

  Ik zou zelf wel voor een panty of n legging kiezen om de simpele reden dat ik niet in mn ondergoed wil staan als ik buk.

  En mijn 'onzekerheid' bevindt zich op mijn heupen in de vorm van enorme zadeltassen en ja daar houdt ik altijd rekening mee.

  Like

 4. Els Sprenkeling

  Dank je Marian! Dat had ik even nodig, ik moet gewoon nog even wennen aan het idee denk ik. Het voelt wel lekker hoor, blote benen. En ja, met een jurk moet je wel even opletten als je bukt: door de knietjes dus 😉

  Like

 5. Nelly van Duijvenvoorde

  Je onzekerheid kan ik me goed voorstellen. Ik heb ook dat soort benen. Ik zou een legging eronder doen zodat je nog een beetje blote voeten heb. Ik kan slecht op hoge hakken lopen dus vandaar. Anders toch een panty. Maar wel een prachtige jurk.
  Nelly

  Like

 6. FL CURVES

  Hai Els…wat grappig want ik koop heel vaak mijn broeken bij H&M op de zwangerschaps afdeling …die geven je bij je buik extra ondersteuning en zijn ook nog eens heel hip!

  Liefs Saskia

  Fabandluxury. Com

  Like

 7. Deborah

  Leuk!! Ik hou van bloemetjes!!
  Ben zelf niet zo blij met de bbb (buik billen en bovenbenen…)
  Ik probeer dat inderdaad met mijn kleding te verhullen.
  Kan nog wel eens verdrietig worden als ik een harembroek pas in de winkel en dat die dan strak zit ipv ruim om je benen plooit!
  Maar ik kan er ook wel om lachen en ik kan altijd wel weer iets leuks vinden!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s