Outfit of the day > 27.08.13

This Anna Scholz for Simply Be dress is hanging in my closet for quite some time now, I think I got it in spring. I’ve already worn it with leggings and tights, a biker jacket or blazer when it was a bit colder. Somehow I never got to photograph it for the blog. I love mixing prints and I think I don’t do it often enough. Anna Scholz is the queen of prints and when she mixes them it’s like magic!
The shoes, oh well, I thought I might as well choose a completely different color to spice things up. A simple ring, orange/red lips and a clutch and you’re ready to go!

I got some exciting news as well: from this week on I will be blogging every 2 weeks for Grand Diva Magazine. I will be doing the column ‘How to wear’. It is in dutch but stop by if you like! Hope to see you there as well.

Enjoy your week!

—————-

Deze Anna Scholz voor Simply Be jurk hangt al een hele tijd in mijn kast, ik denk al sinds de lente. Ik heb hem gedragen met leggings of panty en met een biker jasje of een blazer toen het nog wat kouder was. Op de een of andere manier kwam ik er maar niet aan toe om hem voor de blog te fotograferen. Ik vind het geweldig om prints te mixen en ik doe dat eigenlijk veel te weinig. Anna Scholz is de koningin van de prints en als ze die combineert lijkt het wel magisch!
En de schoenen, ach ja, ik dacht als we toch aan het mixen zijn dan ook maar een compleet ander kleurtje erbij, lekker spicy. Verder een simpele ring, oranje/rode lippen, een clutch en gaan!

Verder heb ik nog een nieuwtje: vanaf deze week heb ik een eigen column bij Grand Diva Magazine.  De column heet ‘How to wear by Els’ en iedere twee weken staat er een nieuwe voor je klaar. Neem zeker even een kijkje, Nefferth en Dionne bloggen er ook, en er zijn een heleboel andere dingen te lezen en te bekijken.

Fijne week!

Love Els x

Dress Anna Scholz for Simply Be | Shoes Graceland | Ring Melano
Clutch Sacha | Lips Lady Danger by MAC | Nails Lilis by Chanel

7 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s