Outfit of the day > 30.08.13

Summer is still here in Holland so I thought I might as well show you my favorite summer dress ever! This one I bought on Marktplaats (sort of a dutch e-bay) several years ago. I love it because it makes me swirl, it wears deliciously, I love the colors and the flowers, I love that it’s strapless, I love it because it needs no ironing… need I say more? So it’s easy to throw this one in your suitcase and of course that makes it the ideal holiday dress. This dress, some flipflops, a toothbrush and a bathing suit, that’s all I need on holidays… (well, I did bring some knickers as well of course… πŸ™‚
A few months ago I bought the perfect strapless bra. I didn’t think it was possible to wear one in my size that stays in place all day long but this one does. I’m not brave enough to show you guys (I know some bloggers do) but believe me, it’s by Elomi and it’s just perfect!
So, I want to know: what your favorite holiday dress? And do you wear a strapless bra?
Have a nice weekend!
——————
Het is nog heerlijk zomerweer hier dus ik dacht, ik laat jullie mijn favoriete zomerjurk allertijden nog even zien! Ik kocht deze op Marktplaats, alweer een paar jaar geleden. Ik hou van deze jurk omdat ik ermee kan zwieren, hij draagt heerlijk, ik hou van de kleuren en de bloemen en omdat-ie strapless is, ik hou er van dat hij niet gestreken hoeft… moet ik nog even doorgaan? Deze gooi je makkelijk in je koffer en dat maakt hem de perfecte vakantiejurk. Deze jurk, een paar slippers, een tandenborstel en een badpak, meer heb ik niet nodig op vakantie… (Ach ja, tuurlijk ook een paar onderbroeken πŸ™‚
Een paar maanden geleden kocht ik de perfecte strapless bh. Ik had niet gedacht dat het mogelijk was in mijn maat en dat het ding ook nog eens de hele dag op zijn plaats bleef, maar deze doet dat dus wel. Ik ben niet stoer genoeg het jullie te laten zien (ik weet dat er bloggers zijn die dat wel doen) maar geloof me, deze is van Elomi en perfect. Ik kocht hem bij xl4you in Tilburg, ze hebben ook een webshop, mocht je nog een strapless exemplaar zoeken πŸ™‚
En, ik wil het weten: wat is jouw favoriete vakantiejurk? En draag je wel eens een strapless bh?
Ik wens je een super weekend!
Love Els x
Dress Hi-So Fashion | Flower and ring H&M

7 Comments

 1. Nelly van Duijvenvoorde

  Wat een gave jurk!!!!
  Nee, ik draag geen strapless beha. met mijn maat zie ik dat niet zitten. Ik heb ook niets strapless, dus niet nodig. Die xl4you is een geweldige webshop. Laatst heb ik daar een grote bestelling gedaan. Goede service, en MIJN maat. Ik kon gewoon kiezen. Mijn vorige webshop die kreeg een kleiner assortiment en gooide er bij de grote cupmaten 5 euro bovenop.
  Dus geweldige shop voor als je een grote cup nodig hebt.

  Nelly

  Like

 2. Longuette

  I have a Chevorn pattern Summer dress which i have been wearing a lot this this season.
  it's long but with open shoulders and back.
  I am wearing it with a bra with a strap that closes on the back of the neck.
  I think it's comfortable, light in fabric and honestly….it makes me look slimmer πŸ˜‰

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s