Junarose outfit of the day > 13.09.13

Okay, before you read this post, hit the play button 🙂
Okee, vóórdat je gaat lezen, klik eerst op play 🙂


Today I have  another Junarose outfit for you, oh well, at least a part of the outfit, but I think the most important part. It all started with this top… When I browsed through the webshop and spotted this one I immediately fell in love with this color. I adore this yellow color! Also the design is very extraordinary, one short sleeve and the pleated detail in the front. The minute I put it on this Coldplay (my favorite band) song started playing in my head, al day long. It made me feel happy, yes… yellow is a happy color. If you ever feel down, put on some yellow! That’s my advice for you this week. Oh and if you want some happy feelings coming your way, just click here, that’s where happy is available 😉 And if you don’t like yellow, there’s one in dark blue as well.

Enjoy your weekend, hope it’s a happy one!

—————–

Vandaag heb ik weer een Junarose outfit voor jullie, nou ja, een gedeelte van de outfit, maar dan wel het belangrijkste stuk van de outfit. Het begon allemaal met deze top toen ik hem in de webshop spotte, ik was op slag verliefd op deze kleur. Ik hou van dit geel! Het design is trouwens ook erg gaaf, één kort mouwtje en het aparte detail voor. Vanaf het moment dat ik hem aantrok vanmorgen begon het liedje van Coldplay in mijn hoofd te spelen (mijn favoriete band overigens), de hele dag door 🙂 Ik werd er supervrolijk van… geel is zeker te weten een vrolijke kleur. Als je je down voelt, trek geel aan, vrolijkheid gegarandeerd! Dat is mijn advies voor jullie deze week. Oh en als je ook wat vrolijkheid kunt gebruiken, klik dan hier, dat is waar vrolijkheid te koop is 😉 En als je niet van geel houdt, hij is er ook in het donkerblauw.

Een heel fijn en vooral vrolijk weekend!

Love Els x

Top Junarose (gifted) | Skirt Made by me | Shoes H&M | Belt Carmakoma
Tights Hema | Ring Topshop | Camee vintage


2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s