Junarose outfit of the day > 04.10.13

It’s Junarose time again! Twinkle twinkle little star… I don’t know why but I have no sequined pieces in my closet (except the baret you saw in monday’s post). Maybe because I think it’s a bit difficult to dress down? Anyway, it’s about time that I got me some sparkles so I wanted to try this one out and I must say… yeah! Love it! And not just for christmas or a party. The dress is sleeveless en completely lined, so no see through. It flows nice and it’s a bit longer in the back. And the sequins are just wow! If the sun hits it’s it it’s just so lovely 🙂 I could have gone a size down but I like it to fit a bit looser.
I styled it with simple opaque tights but (faux) leather pants or leggings would spice things up and give it a more rock chick flavour. The blazer is just my favorite one, you’ve seen it before. Wish Asos would make more of those, in a cream, caramel, salmon…
Hope you enjoyed this months Junarose picks. In a week or so I’m picking something new from the shop. So if you have any suggestions (maybe some jeans or cardigan?) leave them below in the comment section and maybe you’ll see them next time.

Have a nice weekend!

—————-

Het is weer tijd voor Junarose! Twinkel twinkel kleine ster… Ik weet niet waarom maar ik heb helemaal niets met pailletten in mijn kast hangen (behalve dan die barret van afgelopen maandag). Het werd in ieder geval tijd voor wat sparkeltjes dus ik wilde deze heel graag uitproberen en ik moet zeggen… ja! Love it! En dan niet alleen voor kerst of een feestje. De jurk is mouwloos en volledig gevoerd, dus geen doorkijk. Hij beweegt mooi en is een klein beetje langer van achteren. De pailletten zijn echt wauw! Als de zon er op schijnt is dat echt geweldig 🙂 Ik had gerust een maatje kleiner kunnen nemen maar ik vind het wel prettig als het wat losser zit.
Ik heb hem hier gestyled met een dikke zwarte panty maar wil je het spannender maken dan zou ik het combineren met een (nep) leren broek of legging om het een beetje een rock chick uitstraling te geven. De blazer is mijn favoriete, je zag hem vast eerder. Zou willen dat Asos deze in allerlei kleuren maakte: crème, karamel, zalm…
Hoop dat je het leuk vond, de Junarose looks van deze maand. Over anderhalve week ga ik weer wat nieuws kiezen uit de shop dus als je nog suggesties hebt (misschien jeans of vest? dan hoor ik het graag. Laat even een commentje achter hieronderaan en wie weet zie je het volgende maand verschijnen.

Ik wens je een super weekend!

Love Els x

Dress Junarose (gifted) | Blazer Asos Curve | Shoes Blink
Tights Hema | Ring bought on a market in Italy

5 Comments

  1. Nelly

    Oh, wat een geweldige ring!!!!!! Love it. Als ik jou zo zie in een jurk dan denk ik waarom doe ik het niet? Voel me dan onzeker over mijn benen maar het staat jou geweldig….

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s