Outfit of the day > 11.10.13 + X-Two give-away!

Fall has definitely arrived in Holland. It’s my favorite time of year, leaves are getting the most gorgeous colors and fall down to make a lovely carpet on the ground, walks in the woods, picking up chestnuts, searching for mushrooms and listen to the wind blowing while drinking lots of tea inside the house, sitting on the couch with a blanket, candles lit…. oh I’m rambling…
Well, I like to dress myself in autumn colors as well so it’s no surprise I fell for this lovely green dress I picked out at X-Two. It’s a super comfy sleeveless dress, with a wrap in front and a frill on the bottom. Love the color! I paired it with my cosy black cardigan, faux leather leggings, kick-ass heels (aren’t they great? And that for only € 10… I ❤ sale!) and my new hat. To top it of I used a small gold belt. I thought it would be nice to match my shoes 🙂 but I can go easily without. Oh and I went wild with some rings… 
Now for the good news: X-Two let’s me give away a voucher worth € 25 to spend in their webshop. All you have to do is like their Facebook page and mine (click and click) and leave a comment below the blog which piece of clothing you would spend it on. I will pick a winner next friday, the 18th of october. Anyone can enter, as long as X-Two delivers in your country. Check the website for delivery information. So good luck and have a lovely weekend!
————-
Herfst is definitief gearriveerd in Holland. Het is mijn favoriete seizoen, de blaadjes krijgen de meest mooie kleuren en vallen uiteindelijk naar beneden om een prachtig tapijt op de grond te maken, boswandelingen, kastanjes rapen, paddestoelen vinden en luisteren naar de wind terwijl je lekker warm binnenzit met een kop thee op de bank onder een dekentje, kaarsjes aan… oh ik mijmer een beetje…
Ik vind het ook leuk om me dan te kleden in herfstkleuren dus het was geen verrassing dat ik voor deze mooie groene jurk ging bij X-Two.  Het is een heerlijk jurkje, mouwloos, met een overslag en een froezelrand aan de onderkant. De kleur is zo mooi! Ik combineer hem hier met mijn warme zwarte vest, nepleren legging, kick-ass heels (hoe geweldig zijn die? En dat voor € 10… I ❤ sale!) en mijn nieuwe hoed. Om lekker met mijn schoenen te matchen draag ik er ook een gouden riempje bij maar die kan ik makkelijk weglaten als het moet 🙂 Oh en ik ging een beetje los met de ringen, experimentje…

Nu het goede nieuws: ik mag van X-Two een waardebon t.w.v. € 25 weggeven die je kunt spenderen in de webshop. Alles wat je moet doen is hun Facebook pagina liken en de mijne (click and click) en een berichtje hieronder aan de blog achter te laten wat je ermee zou uitkiezen in de shop. Ik pik volgende week vrijdag (de 18e oktober) een winnaar. Iedereen kan meedoen, zolang X-Two maar in jouw land levert. Kijk op de website voor meer leveringsinformatie. Succes en een heel goed weekend!
Love Els x
Dress X-Two (gifted) | Cardigan Great Looks | Leggings and belt Asos Curve
Shoes Sacha | Hat and halfway rings H&M
Green ring Hema | Brown ring Shoeby


15 Comments

 1. Jose KnitKnit Rebels

  Jaaaahhhh Leuk !
  Prachtige kleur deze tuniek, ik had 'm ook gezien in de webshop van X-Two en de foto van dat model is gemaakt in de fotostudio in Amsterdam waar ikzelf een tijdje geleden samen met mijn man een fotoshoot heb gedaan voor het magazine Vrouw!Helemaal geweldig leuk en trots! Als ik zou winnen zal ik ook deze tuniek ermee kopen! Liefs, José

  Like

 2. Nymeria

  Leuke blog! Ik zou de waardebon besteden aan een jas, maar ik twijfel of ik dan de zwarte met het barokke printje of die met die bijzondere blauwe kleur zou kiezen. Denk toch de blauwe 🙂

  Like

 3. Yvonne

  Wat zou ik kiezen? Wat zou ik eigenlijk niet kiezen? Geen zwart, maar verder….. Als het kiezen dan echt moet, een lekker vest. De groenblauwe met het randje eronder. Nee, de paarse! Of de grijze…. Ik kan wel kiezen, echt waar. Het duurt alleen even 🙂

  Like

 4. Anonymous

  wat een super outfit heb je weer aan… zelf heb ik veel kleren van x-two een heerlijk merk voor een maatje meer… En wat zou ik uitkiezen heb al een paar leuke tunieken en jurkjes gezien… nu ik al twee jaar met dubbele lasten doordat ons huis nog niet verkocht is kan ik niet zomaar van alles kopen dus die bon is zeker welkom…..

  Like

 5. S.M. Nicita

  ben benieuwd naar de kwaliteit van de blazers. Heb tot op heden geen betere blazers kunnen vinden dan bij torrid. Maar als de btw en invoerrecht erbij komen is dat super duur. dus hopelijk kan ik de prijs winnen 😀

  Like

 6. ~Lomalicious~

  Hello from Germany, dear Els!

  Do you know what outfit I would choose?

  Exactly this one: https://nl.x-two.com/nl-NL/41618/vesten/vest.html

  I love this vest in autumny-orange colour! Yes, this would be something! ♥ And I think I would wear it with a nice brownish cord skirt and some booties 🙂

  I am always excited about your beautiful pictures and outfits! I can see you love colours and they suite you sooo well with your wonderful long blonde hair!! That last look ist fantastic, I like green very much and went also mad about that ring!!!!

  Where about in NL do you live? I live here in Germany near the dutch border to Limburg (Venlo, Roermond etc…) We are a German-Scotish family, my hubbie is from Scotland… Maybe you have some good ideas for XL Shopping in this area? I've heard about a company for plus size fashion based in Venlo called “Twister” – do you know them?
  I also often spend time (holidays, weekends) in Zeeland, I love your country so much!!! For a while I also was running a blog about traveling the Netherlands, its called “Hollandicious” 😉

  So, enough blabla for now…. 😉
  Have a wonderful Sunday and it would be great to hear from you!!
  Huggs,
  Loma x

  Like

 7. Els Sprenkeling

  Hi Loma! Lovely to hear from you 🙂 I live between Tilburg en Den Bosch. Unfortunately I don't know a lot of shops near Venlo or Roermond but I do know Twister. They have some nice stuff. If you are in my neigbourhood sometime give me a shout out! Maybe we can do coffee 🙂
  Love Els x

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s