Breaking the rules

Today I came across this message by Curvation. It’s about the ‘rules for plus sized women’: Don’t wear horizontal stripes. Wear black, it’s slimming. Don’t wear all-over prints… etc. Oh and there are more (general) rules: don’t wear white after labor day, don’t wear white and dark blue…
Curvation asked some bloggers to tell something about this: do they follow it? I thought it would be a nice thing to blog about my point of view with some pictures. No, I don’t follow the rules, I wear what I love and what I think suits me. 
Read here what the other bloggers have to say about this.
What about you? Do you follow ‘the rules’?
————
Vandaag kwam ik deze boodschap tegen van Curvation. Het gaat over de ‘regels voor plussize vrouwen’: Draag geen horizontale strepen. Draag zwart, dat slankt af. Draag geen all-over print… etc. Oh en er zijn ook meer ‘algemene regels’: draag geen wit na labor day, draag geen zwart en donkerblauw…
Curvation heeft een paar bloggers gevraagd om ons hier wat over te vertellen: volgen zij de regels? Ik dacht dat het wel leuk was hierover te bloggen en d.m.v. wat foto’s te laten zien hoe ik daarover denk. Nee, ik volg de regels niet, ik draag wat ik leuk en mooi vind en wat bij me past.
Lees hier wat de andere bloggers er over te vertellen hebben.
En jij? Volg jij ‘de regels’?
Love Els x
Don’t wear anything flashy…
Draag geen flitsende dingen…
 Don’t wear horizontal stripes…
Draag geen horizontale strepen…

Draag geen over-all print…
Draag geen over-all print…
Wear black, it’s slimming…
Draag zwart, dat kleedt af…

Don’t wear white after labor day…
Draag geen wit na labor day…

7 Comments

 1. Deborah

  Hahaha ik draag in mijn vrije tijd zo min mogelijk zwart omdat ik dat al op mijn werk moet dragen (en niet omdat we er slanker door lijken 😉 ). Ik hou van kleur en prints en denk dat ik zelf heel goed weet wat me staat! (bovendien ook nog goedgekeurd door puberdochter – wat wil je nog meer)

  Like

 2. Longuette

  they may be work, but not for everyone.
  as a curvy girl, I've always try not to wear 'fattening' colours, patterns, or shapes. But nowadays things have changed and stripes and patterns are more 'clever' and matched in a nice way.
  your pictures are the proof of breaking the rules.

  Like

 3. Amarins

  Ik draag wel veel zwart, maar vaak in combinatie met een knallende kleur of met wit. Jouw outfit met het rode jurkje en het leren jasje kan zo uit mijn kast komen! Verder draag ik vooral wat ik leuk vind. Als dat niet binnen “de regels”past, jammer dan!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s