Help me choose?

It’s that time of the month where I get to pick something from the Junarose shop. But I don’t know what to choose… too many great stuff. Can you help me? I pre-picked some great stuff. Give a shout out below what you would like to see on me.
I apologize for not having an outfit this week but monday I have a surprise for you. It’s the blog’s 3rd birthday so stay tuned!!

———–

Het is weer tijd om iets te kiezen uit de Junarose shop… alleen ik weet niet wat. Teveel leuke dingen om uit te kiezen. Kun je me helpen? Ik heb al wat dingen uitgezocht die ik mooi vind. Wat zou je graag in het ‘echt’ willen zien? Roept u maar!
Sorry overigens voor het ontbreken van een outfit deze week, maar ik ga het goedmaken. Maandag heb ik een verrassing want dan bestaat de blog 3 jaar. Dus stay tuned!!

Have a great weekend! Love Els x

7 Comments

  1. Caby

    De jurk is wel heel erg leuk, maar het jasje met de gouden studs is ook een klassieker die op heel veel verschillende manieren te dragen is.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s