3 years XL Fashionfile!

Today is my blog’s 3thrd birthday! Happy birthday XL Fashionfile!!

How I love to give you all some of this delicious cake, unfortunately that’s not possible… but…! I have something nice for you. For each blogging year, Junarose has given me this statement necklace to give away to you lovely followers. Without you this blog wouldn’t excist and you inspire me to blog on. So a big thank you to all my readers and followers, love you guys!

————-

Vandaag bestaat de blog 3 jaar! Happy birthday XL Fashionfile!!

Hoe graag ik jullie ook een stukje van deze heerlijke taart zou willen geven, helaas… maar…! Ik heb wel een kadootje voor jullie lieve lezers, 3 om precies te zijn. Voor elk jaar dat de blog bestaat heeft Junarose een supergave statement ketting ter beschikking gesteld. Zonder jullie zou de blog niet bestaan en jullie inspireren me om iedere week weer een leuke outfit samen te stellen. Dus superbedankt dat jullie me lezen, volgen etc. Love you guys!

So what do you do to get one of these? Simple: just leave me a message below and I will pick 3 winners on friday the 1st of november and I will send you the necklace asap 🙂 Good Luck!

————-
Dus wat moet je doen om er eentje te bemachtigen? Simpel: laat hieronder de blog een berichtje achter en ik loot 3 winnaars uit op vrijdag 1 november. Ik stuur hem je dan z.s.m. toe. Succes!
Love Els x

18 Comments

 1. Rosalie van Tilborg

  Hello Els, congratulations with your 3-birthday I'm a fan, love the way you “rock” your styling because of your information I add a lot of favourites and discover a lot of new things. Enjoy your day! Big kiss

  Like

 2. Daphne Onclin

  Gefeliciteerd met je 3 jaar bloggen! Ik ken je blog nog niet zo lang, maar ik haal er veel inspiratie uit en dat doet me onwijs goed!! Veel succes en ga vooral zo door met plussize meiden te inspireren!!

  Like

 3. Anonymous

  Gefeliciteerd Els! Van mij mag je veel vaker je outfits bloggen! Geniet er erg van! Ben o.a. door jou, enthousiast geworden om zelf ook te gaan bloggen.
  X Conni

  Like

 4. Als alles anders wordt

  Van harte proficiat met je 3 jarig jubileum. Jouw blog vind ik het meest inspirerende blog op fashion gebied in NL. Ook omdat wij dezelfde maat hebben (nadat ik 27 kg ben afgevallen), is jouw blog en zijn jouw outfits erg inspirerend. Ook jouw tips en snelle reacties op vragen zijn super! Ga zo door! Liefs, Angela Tijhuis

  Like

 5. Sharon

  Hello Els! Congratulations on 3 years of your completely inspirational blog, which I have followed avidly since stumbling upon it a couple of years ago. I love the cheerful writing style and creative styling and it shows that you don't have to spend huge amounts of money to look fabulous. I have completely overhauled my wardrobe and gained confidence in the way I dress since finding different brands and unique styling ideas on your blog. Keep going! Sharon 🙂

  Like

 6. Brigitta de Koeijer

  gefeliciteerd! en ga zo door! ik lees heel graag jou blogs! deze ketting zou ik heel graag winnen voor bij mijn nieuwe junarose setjes!!! i like junarose! 🙂 groetjes Brigitta

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s